navigate_before
navigate_next
arrow_back

Recuperació de tauletes de nit i del tocador – calaixera

Projecte de recuperació de mobles: mobles massissos de Mobles Constans
  • En aquest projecte, he realitzat la recuperació de mobles massissos fets per l'empresa de Banyoles "Mobles Constans". Es tracta de dues tauletes de nit i un tocador - calaixera
    que s'han adaptat al gust de la clienta per donar-los un aire més modern i actual.

Procés de restauració

  1. Eliminació del vernís: Primerament, hem eliminat tot el vernís de les parts que es volien deixar amb fusta natural, assegurant-nos de preservar la bellesa original del material.
  2. Acabat amb vernís a l’aigua mate: Un cop neta la fusta, hem aplicat un acabat amb vernís a l’aigua mate, que protegeix i realça l’aspecte natural dels mobles sense afegir brillantor.
  3. Preparació per pintar: Les parts destinades a ser pintades han estat preparades obrint el porus amb paper de vidre de gra 100, seguit per una capa de selladora per garantir una bona adhesió de la pintura.
  4. Aplicació de la pintura: Després d’un temps d’assecat de 24 hores, hem aplicat tres capes de pintura amb rodet, utilitzant el color escollit per la clienta per aconseguir l’estil desitjat.

Resultat final

El resultat final és una combinació elegant de fusta natural i pintura moderna que transforma completament l’aspecte dels mobles, mantenint la seva integritat estructural i augmentant la seva longevitat.

Obre el xat
💬 Necessites ajuda?
Hola
Explica'm, què necessites?