navigate_before
navigate_next
arrow_back

Serveis

Mobiliari
 • - Conservació i restauració de mobles antics
 • - Reixeta
Pintura & Reciclatge
 • - Pintura decorativa
 • - Reciclatge de mobles
Altres
 • - Assessoria
Aprendre
 • - Conservació - Restauració Presencial
 • - Conservació - Restauració Online
 • - Pintura decorativa
 • - Reciclatge
 • - Workshops

Conservació - Restauració

La conservació del patrimoni mobiliari és una art que requereix paciència, dedicació i amor per cada detall.

Realitzo intervencions preventives que garanteixen la longevitat de cada objecte. Cada actuació que duc a terme està basada en els principis de conservació-restauració, amb l’objectiu de restituir l’objecte en la màxima mesura possible per al seu ús original.

El meu treball implica l’ús de tractaments tradicionals adaptats a cada cas, amb l’objectiu de minimitzar la d’intervenció i evitar qualsevol pèrdua d’originalitat o integritat de la peça.

Dins de la meva filosofia de conservació del patrimoni històric, em dedico a utilitzar en la màxima mesura possible els materials naturals que es feien servir en èpoques passades, com ara cola de conill i de fuster, pigments, ceres i olis, entre d’altres.

A més, em destaco per les diverses tècniques de treball de la fusta que domino, i estic aquí per oferir-te consell i orientació per a la restauració dels teus mobles de manera pràctica i eficaç.

Així mateix, col·laboro activament amb altres professionals especialitzats en conservació-restauració, cobrint diverses àrees com ara paper, pintura, i més.

Cada projecte que faig el realitzo amb un enfocament meticulós i una dedicació total.

Començarem amb una anàlisi detallada de les necessitats de la teva peça, seguida d’un pla de restauració personalitzat.

Durant tot el procés, mantindrem una comunicació transparent per assegurar que la teva visió prengui vida de la manera més espectacular possible.

 

Etapes del nostre procés de Restauració:

Avaluació Inicial In Situ:
 • Durant la nostra primera trobada, visitaré la teva llar per avaluar l'estat de conservació de la teva peça. Examinaré detalladament la seva matèria, estructura, acabats i possibles danys. Junts, decidirem l'acabat desitjat i les opcions de transport. A partir d'aquí, et proporcionaré un pressupost detallat i complet. Aquest servei de valoració té un cost de 100 €, el qual es descomptarà del total de la restauració.
Avaluació per WhatsApp:
 • Pots enviar-me imatges del moble a través de WhatsApp, et proporcionaré una estimació aproximada del cost de la restauració.
Confirmació del pressupost:
 • Un cop establert els detalls i estiguis conforme amb el pressupost, t'enviaré el número de compte per a fer un ingrés del 50% del cost total de la restauració.
Actualitzacions en temps real:
 • Durant el procés de conservació-restauració, rebràs fotografies periòdiques que et permetran seguir de prop l'evolució de la teva peça.
Acabament i segon pagament:
 • Un cop la restauració estigui completa i hagis aprovat el resultat final, es farà el segon pagament. Posteriorment, procedirem al lliurament de la peça restaurada. Qualsevol pregunta o pregunta que tinguis, no dubtis a posar-te en contacte amb mi. Estic aquí per ajudar-te a preservar i revifar les teves estimades peces de mobiliari.

Pintura decorativa de mobles personalitzada

En cada transformació, veig el potencial ocult darrere de cada peça, i treballo per revelar la seva veritable grandesa.

Transforma el teu Moble amb Pintura Decorativa personalitzada.

Imagina aquells mobles que t’agraden, però que no encaixen del tot amb la decoració actual de casa teva. Puc convertir-los en peces úniques que s’integrin perfectament en el teu espai.

Quan em comprometo amb un projecte d’aquest tipus, implica molt més que una transformació. És un procés de reciclatge i revitalització, atorgant a cada moble una nova vida amb un toc personal.

Si estàs a la recerca d’una peça especial, puc ajudar-te a trobar-la i, mitjançant la meva creativitat, transformar-la en alguna cosa veritablement única i significativa per a tu.

A més, si ho desitges, puc utilitzar pintures i acabats totalment ecològics, basats en components naturals que no només embelliran el teu espai, sinó que també cuidaran el nostre entorn.

Transforma el teu moble

¿Com pots formar part d'aquest procés?

És senzill.

Avaluació per WhatsApp:
 • Necessito que em comparteixis per WhatsApp quines les peces que vols recuperar, les seves dimensions i, si és possible, alguna imatge del lloc on ha d'anar col·locada. Això serà crucial per entendre a la perfecció el teu estil de la decoració.
Assessorament per WhatsApp:
 • Un cop tingui aquesta informació, et presentaré diverses opcions perquè triïs la que més t'inspiri. Des dels acabats desgastats fins a superfícies llises, passant per la incorporació de detalls frescos i pintats, les possibilitats són àmplies.
Confirmació del pressupost:
 • Et proporcionaré un pressupost detallat que s'adapti a les teves preferències i possibilitats. Un cop establert els detalls i estiguis conforme amb el pressupost, t'enviaré el número de compte per a fer un ingrés del 30% del cost total de la transformació.
Actualitzacions en temps real:
 • Durant el procés de conservació-restauració, rebràs fotografies periòdiques que et permetran seguir de prop l'evolució de la teva peça.
Acabament i segon pagament:
 • Un cop el reciclatge estigui complet i hagis aprovat el resultat final, es farà el segon pagament. Posteriorment, procedirem al lliurament de la peça restaurada. Confia en mi per donar nova vida als teus mobles estimats i convertir-los en peces excepcionals.

ASSESSORIA

 • Assessoria personalitzada per WhatsApp vídeo perquè et guiï, pas a pas, tot el teu projecte de pintura decorativa o restauració de mobles.
 • Tens 30 minuts perquè em preguntis tots els dubtes que et sorgeixin del projecte que desitges realitzar.
Obre el xat
💬 Necessites ajuda?
Hola
Explica'm, què necessites?