navigate_before
navigate_next
arrow_back

Cadires de menjador Knoll MR10

Projecte de conservació - restauració de mobles: cadires de menjador Knoll MR10
  • Aquest projecte inclou la restauració i conservació de les cadires sense braços MR Side Chair de Knoll, dissenyades pel prestigiós dissenyador i arquitecte Mies van der Rohe.
    Aquestes cadires, amb seient de rattan, són un clar exemple de l'estil Bauhaus i una de les primeres peces que utilitzen l'acer com a estructura de butaca.

Procés de restauració

  1. Reparació del rattan: S’han reparat totes les pèrdues de rattan degudes al seu ús. Posteriorment, s’ha realitzat un retoc cromàtic per igualar el color del rattan, assegurant un acabat uniforme i estèticament agradable.
  2. Neteja i protecció del cromatge: Per a la neteja del cromatge, s’ha utilitzat un fregall d’alumini de 00000, efectuant una neteja en sec que evita danys a la superfície. Finalment, s’ha aplicat una protecció amb un vernís especial per a metalls, que garanteix la durabilitat i l’aspecte brillant del crom.

Resultat final

El resultat final és una restauració fidel a l’estil original de Mies van der Rohe, que manté l’essència de les cadires MR Side Chair de Knoll. La combinació de rattan reparat i crom protegit assegura que aquestes peces siguin no només belles, sinó també resistents i preparades per a molts anys més de servei.

Obre el xat
💬 Necessites ajuda?
Hola
Explica'm, què necessites?