Conservacio i Restauració de mobles Antics

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=»178″ img_size=»full» alignment=»center»][vc_column_text]Al taller de R de Rosa Rios realitzo actuacions de prevenció, encaminats a assegurar una durada de l’objecte. Qualsevol intervenció que, respectant els principis de la conservació – restauració es dirigeixi a restituir l’objecte, en els límits del possible per al seu ús.

Els nostres treballs es realitzen de forma tradicional, amb tractaments diferents en cada un dels casos, minimitzant al màxim les actuacions, evitant d’aquesta manera, una pèrdua de l’originalitat i de la integritat de la peça.

Dins de la nostra política de conservació del patrimoni històric, en el nostre taller procurem utilitzar en la mesura del possible, els materials naturals que s’utilitzaven antigament, cues, terra, ceres, pigments i olis, etc.

Utilitzo les diverses tècniques de treball de la fusta, per tant, els aconsellaré i els orientaré perquè puguin decidir la solució mes pràctica i faré un servei de restauració dels seus mobles harmoniós i agradable.

R de Rosa Rios col·labora amb diferents conservadors – restauradors que actuen en diferents àrees.

ETS UN AMANT DE LES ANTIGUITATS O TENS UNA PEÇA QUE PER TU TE UN VALOR SENTIMENTAL, ET PUC AJUDAR.

Vindré a veure la teva peça i valoraré el seu estat de conservació, si té danys en la matèria, l’estructura, l’acabat o alguna pèrdua. Escollirem junts l’acabat, opcions de transport i t’enviaré un pressupost tancat. Aquest servei té un cost de 100 € que serà deduït de la restauració. Si no em pots enviar imatges del moble per wasap però en aquest cas el pressupost serà aproximat.
Un cop confirmat i acceptat el pressupost t’envio el número de compte per fer-me un ingrés del 50% del pressupost.
Personalment t’envio imatges de tot el procés de conservació – restauració perquè puguis viure la seva intervenció.
Un cop finalitzada la restauració es realitza el segon pagament i posteriorment l’entrega de la peça restaurada.

Si tens alguna consulta, no dubtis en preguntar-me.

https://restauracio.cat/contacte/

 

 

[/vc_column_text][vc_row_inner disable_element=»yes»][vc_column_inner width=»1/3″][vc_single_image image=»57″ img_size=»» alignment=»center»][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/3″][vc_single_image image=»57″ img_size=»» alignment=»center»][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/3″][vc_single_image image=»57″ img_size=»» alignment=»center»][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]